afscheid.metheeljehart

AFSCHEID NEMEN, EN NU….?  

Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken; het sterven van een geliefde. Naast verdriet komen er opeens allerlei vragen op je af: Hoe gaan we het afscheid vormgeven? Wie gaat er iets zeggen tijdens de ceremonie? Welke muziek willen we laten horen, of wat gaan we zingen? Wat zou de overledene zèlf gewild hebben? Misschien hebben jullie al gesproken over het komende afscheid en zijn wensen genoteerd, maar misschien ook niet. 

Of er nu wel of niet van te voren over is nagedacht, bij het overlijden van een dierbare is het belangrijk als er op een persoonlijke en liefdevolle manier afscheid genomen kan worden. Een afscheid dat recht doet aan de overledene, maar ook aan de herinneringen die nabestaanden hebben.

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN? 

De kracht van ‘Met heel je hart is’, dat ik uitgebreid tijd en aandacht kan geven aan een persoonlijke en passende invulling van de afscheidsdienst. Afgestemd op wat jullie willen en rekening houdend met ieders gevoelens en met de mogelijke wensen van de overledene. Jullie kunnen rekenen op mijn volledige aandacht en toewijding, zowel voorafgaand als tíjdens de afscheidsceremonie. 

Meer weten over de mogelijkheden van ‘Met heel je hart’? Bel me gerust. Ook voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, het vastleggen van wensen of het delen van uw levensverhaal mag u altijd contact met mij opnemen.

Wenka von Meijenfeldt

06 83 34 15 97

www.afscheid.metheeljehart.nl